Onze services – Apotheek de Bosrand – Driebergen-Rijsenburg

Apotheek de Bosrand

Arnhemse Bovenweg 285D 3971 MH Driebergen-Rijsenburg Tel:0343-723800

Onze services

Herhaalmedicatie

Bestel makkelijk online, of nog makkelijker via de MedGemak app, uw medicatie. Bekijk uw medicatieoverzicht en stel bijvoorbeeld met de inneemwekker in hoe laat u herinneringen wilt voor het innemen van uw medicijnen. We zijn onlangs over gegaan op een nieuw portaal MijnGezondheid.net en de bijbehorende MedGemak app waar u al deze zaken en nog veel meer kunt regelen. U kunt hier veilig online inloggen met uw DigiD.

24-uurs service

Bij uw apotheek kunt u eenvoudig herhaalrecepten door ons laten verzorgen. U hoeft alleen maar contact met ons op te nemen en wij regelen het verder met uw huisarts. Desgewenst houden we bij wanneer uw medicatie opraakt en er aanvulling nodig is.

Herhaalservice

In de apotheek willen wij u graag ondersteunen bij de aanvraag van uw geneesmiddelen. Wij houden bij hoeveel geneesmiddelen u nog in huis heeft. Als de voorraad bijna op is vragen wij bij uw huisarts een nieuw recept aan voor uw geneesmiddelen. U krijgt van ons bericht per email, sms of briefje per post wanneer uw geneesmiddelen klaarstaan.

Online inschrijven

Wist u dat u zelf kunt kiezen bij welke apotheek u ingeschreven staat? Ontdek de voordelen van Apotheek de Bosrand. Wij combineren kennis van het apothekersvak met tijd en aandacht aan onze klanten.

Gegevens elektronisch uitwisselen?

Bij noodsituaties uw medische gegevens delen met andere zorgverleners? Alleen met uw toestemming! Als u in het weekend of ’s avonds plotseling terecht komt bij de waarnemend huisarts, dan kan deze via een beveiligd netwerk uw medische gegevens opvragen als dat nodig is voor uw behandeling. Wij mogen uw medische gegevens niet zomaar ter beschikking stellen. Dat kan alleen met uw toestemming.

Medicijnconsult

Als u regelmatig medicijnen gebruikt, is het verstandig om eens in de zoveel tijd dit met uw apotheker in een persoonlijk gesprek door te nemen. U heeft misschien vragen over uw geneesmiddelen, of u ondervindt problemen bij het gebruik hiervan. Ook als u vragen heeft over uw medicijnen of meer wil weten over de werking ervan, kan een medicijnconsult prettig zijn.