Machtigingsformulier – Apotheek de Bosrand – Driebergen-Rijsenburg

Apotheek de Bosrand

Arnhemse Bovenweg 285D 3971 MH Driebergen-Rijsenburg Tel:0343-723800

Machtigingsformulier

Iemand machtigen uw medicatie op te halen

Wanneer u wilt dat iemand anders uw medicatie voor u ophaalt of medicijngegevens voor u regelt, dan moet u deze persoon hiervoor machtigen. Dit vanwege strengere privacyregels, waardoor wij genoodzaakt zijn uw toestemming hiervoor vast te leggen.

Hoe werkt het?

U kunt uw medicijnen alleen op laten halen door iemand die 16 jaar of ouder is. Om iemand te machtigen kunt u gebruik maken van een machtigingsformulier. Vul dit formulier volledig in en onderteken dit. De persoon die u machtigt neemt dit formulier mee naar de apotheek, samen met zijn/haar eigen identiteitspapieren. De apotheek neemt de machtiging in om vast te leggen dat op dat moment toestemming heeft gegeven. Iedere keer wanneer iemand uw medicatie komt ophalen is een nieuwe machtiging nodig.

Kan dit niet anders?

Jazeker! Dat kan een stuk makkelijker wanneer u uw medicatie klaar laat zetten in onze 24-uurs automaat. Er is dan geen machtiging nodig. Met de pincode die u van ons ontvangt kunt u 24 uur per dag iemand naar de apotheek sturen om uw medicatie uit de automaat te halen.

Wilt u gebruik maken van onze 24-uurs automaat, schrijft u zich dan in middels het inschrijfformulier. Dan leveren wij uw medicatie de volgende keer af via de automaat. U ontvangt een SMS of e-mail zodra het klaar ligt. Ook dat hoeft u zich dus niet meer af te vragen, we geven u vanzelf een seintje!