Apotheek de Bosrand – Driebergen-Rijsenburg

Apotheek de Bosrand

Arnhemse Bovenweg 285D 3971 MH Driebergen-Rijsenburg Tel:0343-723800 Fax:0343-723801

Klant worden bij Apotheek de Bosrand?

Uw apotheek in Driebergen-Rijsenburg

Welkom op de website van Apotheek de Bosrand. Wij zijn gevestigd op de begane grond van Gezondheidscentrum de Bosrand tegenover de praktijken van huisartsen Aukemavan Grondelle en Littooij, Stroes en Lems.

Uw medisch dossier digitaal beschikbaar

Verandering in de levering van uw medische hulpmiddelen

Ook in 2021 kunt u voor uw hulpmiddelen nog steeds bij uw Apotheek terecht! Mogelijk heeft u een brief ontvangen van uw zorgverzekeraar waarin aangegeven wordt dat uw apotheek geen hulpmiddelen meer kan leveren in 2021. Maakt u zich hierover géén zorgen! Dankzij een nieuwe samenwerking tussen onze apotheek, ELKE, Hulpmiddelbezorgd en Onemed, kunnen wij u ook in 2021 blijven voorzien van uw hulpmiddelen!

Hiervoor hebben wij wel uw toestemming nodig. Met uw toestemming kan onze apotheek samen met haar nieuwe partners in 2021 voor u aan de slag. U blijft daardoor verzekerd van levering van uw hulpmiddelen. Direct bij u aan huis en waar mogelijk via de apotheek.

Neem contact op met uw apotheek indien u vragen heeft over uw situatie in 2021.

Kies voor service en gemak

Apotheek de Bosrand biedt u een handig aanbod van services aan. U kunt bij ons 24 uur per dag en 7 dagen per week uw medicatie ophalen. Ook kunt u uw medicatie online bijbestellen, óf dit automatisch door de apotheek laten verzorgen, zodat u altijd voldoende voorraad heeft en de medicatie steeds weer voor u klaar ligt.

Contracten met alle zorg-verzekeraars voor 2021

In 2021 kunt u ook bij ons weer terecht voor uw medicijnen, medische hulpmiddelen, advies en begeleiding. Inmiddels hebben we weer contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars.

Alleen pinnen

Voor uw en onze veiligheid kunt u bij ons alleen met pin betalen.

Onderdeel van Gezond Heuvelrug

Apotheek de Bosrand is onderdeel van de geïntgreerde eerstelijns zorg Gezond Heuvelrug. De stichting is een samenwerkingsverband tussen zes huisartsenpraktijken, een verloskundigenpraktijk, een fysiotherapiepraktijk en een apotheek.